voor jou

Soms gebeurt er iets in je leven dat moeilijk is. Je weet misschien niet hoe je het moet oplossen. Misschien vind je het ook wel moeilijk om er over te praten. Je denkt er steeds maar aan en misschien kun je er zelfs niet van slapen. Je wordt bijvoorbeeld gepest, je ouders zijn gescheiden of er is iemand overleden. Of je voelt je vaak boos of verdrietig, en je weet niet hoe dit komt. Het kan ook zijn dat je een vorm van autisme hebt of dat de arts je heeft verteld dat je ADHD of ADD hebt.

Volwassenen zien vaak wel dat er iets met je is, maar misschien vind je het wel heel moeilijk om erover te praten met mensen die je goed kent. Dan kan het zijn dat die mensen iemand anders gaan zoeken om jou te helpen, bijvoorbeeld een speltherapeut. Een speltherapeut weet hoe ze kinderen met problemen kan helpen.

Meestal kom je één keer per week naar de spelkamer. In de spelkamer kan je spelen met allerlei speelgoed. Je kunt er tekenen, kleien, bouwen, spelen met zand en water, playmobil, het poppenhuis, het kasteel en nog veel meer. Jij mag kiezen waar je mee speelt. De speltherapeut kijkt of speelt met jou mee. Zij vindt het belangrijk wat je speelt of zegt. Zo leert zij jou beter kennen. Als je het fijn vindt, gaat ze ook met je praten.

Na een tijdje ga je je prettiger voelen. Het is fijn als iemand jou begrijpt en jou helpt hoe je met je problemen kunt omgaan. Want jij kunt meer dan je denkt!! De speltherapeut wil dat jij weer goed in je vel komt te zitten. Jij bent belangrijk en jij bent uniek. Jij bent jij. Het is belangrijk dat je leert begrijpen hoe belangrijk en hoe waardevol jij bent. Daar wil de speltherapeut jou graag bij helpen.

 

Praktijk voor Speltherapie & Spelbegeleiding ‘Het Juweeltje’
Schans 19-45
8231 KA  Lelystad

0320-410705

06-20999206

info@speltherapiehetjuweeltje.nl

Het Juweeltje © Smyler
Inloggen beheerder

Warning: file_put_contents(/home/juweeltje/domains/speltherapielelystad.nl/public_html/files/cache/pages/6/e/3/6e3e6dff8ffcd575f0ae5a32e06900d14741545241e0b2d119631f6ca1d0403a.cache): failed to open stream: Permission denied in /home/rupz/share/installaties/concrete5634/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62